Wesela

Ślub to najważniejsze dzień w życiu, a wesele to wyjątkowa uroczystość, którą będziecie wspominać przez całe życie. Jesteśmy pewni, że w Karczmie w polu Wasze marzenia rozkwitną najpiękniej, ponieważ nadamy im prawdziwą oprawę.

Organizacja Waszego wesela to dla nas wielki zaszczyt, dlatego zaplanujemy każdy szczegół, aby ta wyjątkowa noc pozostała dla Was i Waszych Gości najpiękniejszym wspomnieniem. Możecie nam w pełni zaufać, ponieważ połączymy doświadczenie, zaangażowanie i perfekcyjną organizację w wyjątkowe wesele na miarę Waszych marzeń.

Wygląd sali weselnej to bardzo ważna kwestia. Dbamy o to by sala przygotowana na przyjęcie weselne wyglądała elegancko. Stawiamy na minimalizm w dobrym tego słowa znaczeniu. Proponujemy Państwu kwiaty w wazonach na wysokich nóżkach w wybranym przez Państwa kolorze. Jeśli chodzi o gatunki kwiatów królujące w dekoracjach to uzależnione są od sezonu na poszczególne gatunki. Często używamy lilii, róż i tulipanów. Stoły nakrywamy białymi obrusami. Ważnym elementem dekoracyjnym są także świece, których nie brakuje na stołach weselnych.

Podpisanie umowy: Przy podpisaniu umowy na organizację przyjęcia weselnego wpłacają Państwo zadatek w wysokości 1500 zł. Dwa najważniejsze punkty w umowie to cena od osoby , data przyjęcia oraz minimalna liczba osób.

Rozliczenie przyjęcia następuje 5 dni przed weselem.

Jeśli mają Państwo pytania związane z organizacją przyjęcia weselnego, a nie znaleźliście odpowiedzi na naszej stronie prosimy o kontakt mailowy [email protected] lub [email protected]

Pakiety Weselne

Obiad Poślubny


Przykładowe Menu
Przywitanie Młodej Pary chlebem i solą. Toast kieliszkiem wina musującego
  • Uroczysty obiad
    Rosół z makaronem Schabowy po polsku, kotlet de voleile z fetą i szpinakiem, kieszonka drobiowa z pieczarkami, roladka w sosie, kotleciki mielone z pieczarkami, udko pieczone lub łosoś Ziemniaki i kluski śląskie Bukiet surówek oraz kapusta zasmażana
  • Zimna płyta
    Platera mięs pieczonych w towarzystwie swojskich wędlin (szynka, karkówka, salceson, boczek) Platera serów (żółte, cammbert, pleśniowe) Sałatka grecka z fetą i oliwkami Sałatka capresse (pomidory przekładane mozarellą i świeżą bazylią) Ryba po grecku Sałatka z selera naciowego i paluszków krabowych Pomidory w serowej pierzynce i delikatnym sosie czosnkowym Śledzie w oleju Śledzie w śmietanie Sałatka jarzynowa po polsku Tymbaliki drobiowe Schab w galarecie Łosoś wędzony na serku
  • Dania na ciepło
    Flaczki wołowe lub staropolski żurek Strogonow z polędwicy wołowej podany z ryżem i surówką z marchwii Barszczyk czysty z pierogami z mięsem oraz ptysiem pieczarkowo-serowym Szaszłyki podane z bigosem myśliwskim
Menu poprawiny
  • Obiad
    Żurek śląski w chlebie Gulasz z kluskami śląskim i kapustą zasmażaną
  • Zimna płyta
    Patera swojskich wędlin Patera serów Sałatka a’la gyros z kurczakiem Sałatka nicejska z tuńczykiem
  • Danie na ciepło
    Kwaśnica z żeberkami
Napoje gorące bez ograniczeń