Obiad poślubny

Wstep do napisania

Obiad Poślubny


Przykładowe menu
  • Uroczysty obiad
    • Rosół z makaronem
    • Kotlet Schabowy po polsku,
    • Kieszonka drobiowa z fetą i szpinakiem,
    • Roladki schabowe w sosie,
    • Kotleciki mielone z pieczarkami,
    • Ziemniaki i kluski śląskie
    • Bukiet surówek oraz kapusta zasmażana
  • Deser
    • Lody z polewą owocową
  • Zimna płyta
    • Patera swojskich wędlin (pasztet, karczek pieczony, szynka, boczek)
    • Patera serów (żółte, cammbert, pleśniowe)
    • Sałatka grecka z fetą i oliwkami
    • Galaretki drobiowe
    • Sałatka kurczaka w koperku
    • Rollsy z tortilli z wędzonym łososiem
  • Dania na ciepło
    • Żurek w chlebie
    • Strogonow z polędwicy wołowej podany z ryżem i surówką z marchwi i jabłek
kawa, herbata, napoje zimne (tymbark, coca cola woda mineralna) bez ograniczeń,